Blerje Online ! Ja disa avantazhe te Blerjes Online

02-06-2021
Blog shiko cmimin online marketplace

PSE te zgjidhni te blini online ne  ShikoCmimin.al ?


Bota po evolon me shpejtësi, dhe po ashtu edhe  çdo gjë  tjetër që banon në të. Sistemi dhe tregu ndërkombëtar  sot nuk bën asnjë përjashtim nga ky evolucion. Shumë biznese dhe dyqane kanë tani kane filluar te marrin seriozisht krijimin e dyqanit te tyre online në internet.Që nga ngritja e faqeve të mëdha të tregtisë elektronike të bazuara në internet, rritja e blerjeve në internet ka qenë eksponenciale, me një rritje të madhe në numrin e konsumatorëve që zgjedhin të blejnë në internet dhe jo në dyqan. Shumë shitës me pakicë tradicionale kanë ndjekur gjithashtu shembullin, me shumicën e dyqaneve që tani kanë një faqe interneti të dedikuar për tregtinë elektronike nga e cila konsumatorët mund të bëjnë blerje në internet, nga markat e rrugëve të larta deri te organizatat bamirëse. Edhe markat që nuk ekzistojnë më në rrugët kryesore janë shpesh të disponueshme në internet.

Ka shume arsye pse njerëzit preferojnë blerjet online , dhe disa prej tyre janë renditur më poshtë:

Blerja online ju kursen kohe dhe para

Aspekti më i përshtatshëm i internetit është natyra e tij që kursen kohë, duke i bërë blerjet në internet të përsosura për ata individë, stili i jetës së zënë i të cilëve i pengon ata të vizitojnë rregullisht rrugët kryesore. Në vend që të kaloni orë të tëra duke shfletuar nëpër dyqane të shumta, ju mund të blini produkte me disa klikime në internet.

Procesi gjithashtu është bërë më i shpejtë në vitet e fundit përmes një sërë ndryshimesh: shtimi i butonave të blerjeve të shpejta të cilat lejojnë mbajtësit e llogarive të blejnë produkte me një klikim; detaje të automatizuara të llogarisë në mënyrë që përdoruesit të mos kenë nevojë të plotësojnë të dhënat e tyre sa herë që bëjnë një blerje online; dhe aftësinë e re të kompjuterëve për të ruajtur të dhënat tuaja në bazat e të dhënave të tyre.

Në përgjithësi, kjo do të thotë që sasia totale e kohës që shpenzoni për një blerje në internet reduktohet në sekonda. Nëse keni nevojë për produktet tuaja menjëherë, shpesh ka gjithashtu një mori opsionesh shpërndarjeje me një kosto shtesë, si p.sh. dorëzimi i njëjtë ose ditën tjetër.

Bli online ne ShikoCmimin.al


Blerja Online është më pak stresuese

Blerja online kursen ndjeshëm  shumë stres ne krahasim me blerjet tradicionale.Nëse ju duket shqetësues kaosi i qendrave tregtare, tani mund t'i shmangni qendrat tregtare tërësisht me aftësinë për të blerë produkte online. Kjo jo vetëm që është e dobishme për individët që mund t'i shohin qendrat tregtare stresuese dhe çorientuese, të tilla si ato me probleme të shëndetit mendor ose çrregullime të përpunimit ndijor, por do të thotë që ju jeni në gjendje të blini nga çdo vend nëse zgjidhni të blini online. Kjo është një mundësi veçanërisht e shkëlqyer rreth festivaleve të mëdha si Krishtlindjet, ku qendrat tregtare mund të mbushen me njerëz dhe stoku i disponueshëm në dyqan mund të pakësohet.

Për më tepër, kur jeni në një qendër tregtare, është më e lehtë të bëni blerje spontane të panevojshme. Sidoqoftë, ky shqetësim zvogëlohet kur bëni blerje në internet pasi mund të keni kontroll më të madh të parave që po shpenzoni dhe ka më pak shpërqendrime për t'ju penguar të blini vetëm atë që ju nevojitet.

Blerja Online ju ofron me shume mundesi zgjedhjeje

Jo vetëm kjo, por ka një numër të madh markash në internet që nuk kanë ose nuk mund të përballojnë të kenë dyqane fizike. Për shembull, nëse jetoni në një qytet të vogël, mund të keni akses vetëm në marka më të mëdha dhe jo në kompani të pavarura që mund të jenë me interes për ju, por të keni vetëm vendndodhje kryesore në qytetet më të mëdha. Ekzistojnë gjithashtu shumë marka më të vogla që ekzistojnë si dyqane të tregtisë elektronike vetëm në internet, si shitës me pakicë të pavarur dhe shitës artizanale, të cilët mund t'ju ofrojnë mallra unike dhe individuale që nuk do të mund t'i gjenit në rrugët kryesore. Me blerjet në internet, është e mundur të mbështeten shitësit më të vegjël të cilët mund të luftojnë pa platformën që interneti është në gjendje të ofrojë.

Nëse po mendoni të largoheni nga dyqanet fizike, nuk ka kohë më të mirë për ta bërë këtë, me një gamë të madhe markash dhe produktesh të disponueshme në internet sipas lehtësisë suaj. Nga mundësimi që dyqanet e pavarura të lulëzojnë pa investuar në një vendndodhje fizike, deri te lejimi që ju të keni akses në ofertat më të lira dhe më të aksesueshme, interneti ofron një gamë të gjerë avantazhesh për konsumatorin që mund të ndryshojë mënyrën se si blini

Në dyqanet online, mund të merrni produkte  nga kudo në botë me vetëm disa klikime.

24/7 Shopping

Një faktor jashtëzakonisht i favorshëm për të rriturit që punojnë është aftësia për të blerë 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë. Aty ku dikur ju duhej të prisnit fundjavën ose të nxitonit pas punës për të blerë produktet që ju duheshin, tani këto produkte i keni në majë të gishtave sa herë që ju nevojiten. Në vend që të duhet të prisni deri në ditën tuaj të pushimit për të vizituar një qendër tregtare, tani mund të hyni në dyqanet online në çdo kohë të ditës ose natës.

Edhe pse shpesh ka ende kufizime në shërbimet e bazuara në burimet njerëzore, si funksionet e bisedës së drejtpërdrejtë dhe kufizimet në dërgimin e ditës së ardhshme, në pjesën më të madhe, dyqanet e e-commerce tani janë plotësisht 24/7, duke ju lejuar të blini produkte sa herë që ju nevojiten.

Bli online ne Shqiperi nga ShikoCmimin.al

Gjen gjerat qe te duhen me nje klik

A keni bërë ndonjëherë pazar dhe jeni munduar për të gjetur saktësisht atë që dëshironi?

 Kjo tani nuk është një problem për konsumatorët për shkak të aksesit të lehtë të internetit. Duke përdorur dyqanet e e-commerce, tani është e shpejtë dhe e lehtë për të shfletuar qindra produkte brenda pak sekondash për të gjetur saktësisht atë që ju nevojitet. Me shtimin e funksioneve të kërkimit në dyqanet e tregtisë elektronike dhe motorët e kërkimit si Google dhe Bing, tani mund të gjeni produktet dhe shitësit që kanë produktin që dëshironi në magazinë pa pasur nevojë të shfletoni vendndodhje të mundshme që mund të mos kenë saktësinë artikulli që dëshironi. Për shembull, nëse jeni duke kërkuar ne google  bli online ose blerje online, ju mund te merrni rezultate te shumta te dyqaneve online qe operojn ne Shqiperi nje nder ta edhe ShikoCmimin.

Blerja Online ju mban larg trafikut ,stresit dhe zhurmave

Nëse ju duket shqetësues kaosi i qendrave tregtare, tani mund t'i shmangni qendrat tregtare tërësisht me aftësinë për të blerë produkte online. Kjo jo vetëm që është e dobishme për individët që mund t'i shohin qendrat tregtare stresuese dhe çorientuese, të tilla si ato me probleme të shëndetit mendor ose çrregullime të përpunimit ndijor, por do të thotë që ju jeni në gjendje të blini nga çdo vend nëse zgjidhni të blini online. Kjo është një mundësi veçanërisht e shkëlqyer rreth festivaleve të mëdha si Krishtlindjet, ku qendrat tregtare mund të mbushen me njerëz dhe stoku i disponueshëm në dyqan mund të pakësohet.

Për më tepër, kur jeni në një qendër tregtare, është më e lehtë të bëni blerje spontane të panevojshme. Sidoqoftë, ky shqetësim zvogëlohet kur bëni blerje në internet pasi mund të keni kontroll më të madh të parave që po shpenzoni dhe ka më pak shpërqendrime për t'ju penguar të blini vetëm atë që ju nevojitet.

Blerjet online apo blerje tradicionale ,cila mendoni se eshte me e mira ?

A nuk mjaftojnë të gjitha informacionet për blerjet në internet për t'ju inkurajuar të blini online? Besoni se blerjet në internet kanë një të ardhme më të mirë si për blerësit ashtu edhe për shitësit me pakicë që përdorin teknologjinë më të fundit inovative. Përdorimi i internetit në blerje është bërë i domosdoshëm, veçanërisht gjatë epidemisë me të cilën po përballemi. Shëndeti i të tjerëve dhe i vetes është arsyeja kryesore pse njerëzit blejnë online. Nëse keni ndonjë gjë tjetër në mendjen tuaj, mund ta ndani me ne duke komentuar. Na pëlqen diskutimi i mëtejshëm rreth blerjeve në internet nga këndvështrimi juaj.

Komentet

Nuk u gjet asnjë mesazh

Shkruaj nje Koment
KushtetE Re MarkaR80119
KushtetE Re MarkaRaf
Ne Stok
1,200 L
KushtetE Re MarkaRaf
Ne Stok
990 L
KushtetE Re MarkaRaf
Ne Stok
7,900 L
KushtetE Re MarkaRaf
KushtetE Re MarkaRaf
Ne Stok
890 L
KushtetE Re ModeliRaf 127
Ne Stok
3,950 L 2,990 L
Ju kurseni: 960 L
KushtetE Re ModeliRAF 1252
KushtetE Re ModeliRAF 1193
KushtetE Re ModeliLexical 4501
Ne Stok
9,200 L 7,450 L
Ju kurseni: 1,750 L
KushtetE Re ModeliRAF 5330w
Ne Stok
9,900 L 7,900 L
Ju kurseni: 2,000 L
KushtetE Re ModeliRAF 5296
Ne Stok
9,200 L 6,950 L
Ju kurseni: 2,250 L
KushtetE Re ModeliRaf 5233
Nuk ka stok
1,850 L 990 L
Ju kurseni: 860 L
NgjyraBardhe KushtetE Re
KushtetE Re ModeliRaf 7849
KushtetE Re ModeliRaf 7888
KushtetE Re ModeliRaf 7802
KushtetI ri NgjyraZeze
KushtetE Re ModeliEnzo Profesional 500gr wax
KushtetE Re NgjyraPink
Ne Stok
12,000 L 5,790 L
Ju kurseni: 6,210 L
KushtetE Re ModeliBest Salon Tool Enzo Profesional
Ne Stok
6,570 L 3,950 L
Ju kurseni: 2,620 L
KushtetE Re ModeliEnzo 5050
KushtetE Re ModeliSokany 669
KushtetE Re ModeliENZO1930
KushtetE Re ModeliENZO07
KushtetE Re ModeliENZO 3164
Ne Stok
22,000 L 14,900 L
Ju kurseni: 7,100 L
KushtetE Re ModeliLexical 0603
Ne Stok
14,300 L 10,990 L
Ju kurseni: 3,310 L
KushtetE Re ModeliLexical 0602
KushtetE Re ModeliLEXICAL 2205
Ne Stok
9,650 L 5,790 L
Ju kurseni: 3,860 L
KushtetE Re ModeliLexical 2201
Ne Stok
19,900 L
KushtetE Re ModeliLexical 1803
KushtetE Re ModeliLexical 1805
KushtetE Re ModeliLmg-2004R
KushtetE Re ModeliRaf 2826
KushtetE Re ModeliRaf 440
KushtetE Re ModeliLexical 2103
Ne Stok
1,500 L
KushtetE Re ModeliRaf 615
KushtetE Re ModeliLexical 2110
Ne Stok
3,900 L
KushtetE Re ModeliSinbos Sob 3088
KushtetE Re ModeliLexical 6102
KushtetE Re ModeliLexical 3601
KushtetE Re ModeliRaf 9012
KushtetE Re ModeliLexical 3701
KushtetE Re ModeliRaf 5405
KushtetE Re Modeli Raf 5299
KushtetE Re ModeliRaf 5249
KushtetE Re ModeliRaf 7905
KushtetE Re ModeliRaf 314
Ne Stok
4,000 L 2,650 L
Ju kurseni: 1,350 L
KushtetE Re ModeliRaf 278
Ne Stok
1,990 L
NgjyraZeze
Ne Stok
5,840 L 2,990 L
Ju kurseni: 2,850 L
Ne Stok
4,000 L 2,650 L
Ju kurseni: 1,350 L
KushtetE Re ModeliRaf-323
Ne Stok
2,450 L
KushtetE Re ModeliRaf 311w
KushtetE Re ModeliRaf 311DB
Ne Stok
1,890 L
KushtetE Re ModeliRaf 329
Ne Stok
1,690 L 1,490 L
Ju kurseni: 200 L
KushtetE Re ModeliRaf 267
KushtetE Re ModeliRaf 255B
Ne Stok
1,690 L
KushtetE Re ModeliRaf 369B
Ne Stok
1,450 L
KushtetE Re ModeliRaf 108
KushtetE Re ModeliRaf 322
KushtetE Re ModeliRaf 6664
KushtetE Re ModeliRaf 6633B
Ne Stok
2,450 L
KushtetE Re ModeliRaf 6630
KushtetE Re ModeliRAF R.6629A
KushtetE Re ModeliLexical 8020