Në gjëndje
Na kontaktoni për një çmim
Furre Elektrike | Mini Furre | Sonifer SF-9537 Furrë elektrik shumë praktik në përdorim,nuk zë shumë hapsirë dhe është perfekt për kuzhinat e vogla.Falë sistemit gradues të furrit,ju mund të piqni ushqime të ndryshme. Mini Furra Burimi i energjisë:Elektrike Mënyra e...
Filtro Produktet
Cmimi

L  –  L

  • 0L
  • 0L
Shitesi
Transport Falas