One Hand Set Tastier dhe Mouse Gaming Karakteristikat: Dizajn ergonomik.  Lehtësisht të përdorshme.  Tasta mekanikë. Janë me ngjyra RGB. Numri i tastave : 35.  Rryma operative: me shumë se 200mA.  Tensioni: 5V.  Gjatësia e kabullit:1.5m.  Pesha:...
KushtetE Re ModeliSet Tastier dhe Mouse Gaming One Hand
Filtro Produktet
Brand
Cmimi

L  –  L

  • 1450L
  • 2790L
Shitesi
Transport Falas