Në gjëndje
L2,900
Ibrik Elektrik Qelqi 1.7L | Sokany GK-322 Ibrik Elektrik i markes Sokany model GK-322. Ibrik Elektrik Perdorimi Produkt ideal per ngrohjen e ujit ne pak kohe te shkurter per te pergatitur caj apo kafe. Fuqia 2200 W ben te mundur te nxhehet ne nje kohe shume te shkurter....
Në gjëndje
L2,200
Ibrik Elektrik HAEGER 2.L Qelqi (HG-7859) Ibrik Elektrik i markes Haeger model HG-7859. Ibrik Elektrik Perdorimi Produkt ideal per ngrohjen e ujit ne pak kohe te shkurter per te pergatitur caj apo kafe. Fuqia 2000 W ben te mundur te nxhehet ne nje kohe shume te shkurter....
Në gjëndje
L900
Xhezve Elektrike DSP | KA-3027  Xhezve elektrike DSP 600w shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë nëmënyrë të...
Në gjëndje
L1,500
Xhezve Elektrike Marado |  MA-1626 Xhezve elektrike Marado shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë nëmënyrë të njëtrajtshme...
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorGreen
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorBlue
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorBlack
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorWhite
Në gjëndje
L1,500
Xhezve Elektrike Marado MA-1622 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e xhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë nëmënyrë të njëtrajtshme në të...
Zjerese Vezesh Elektrike Lexical | LEB-1301 Zierse vezësh Lexical,paisja që shërben për zierjen e vezëve është shumë e thjesht dhe efikase në përdorim.Kapaciteti i saj është për 7 kokrra vezë.Fakti që paisja është e ndërtuar në mënyrë të tillë me vënde të posaçme për vezët bën të mundur...
KushtetI Ri MarkaLexical
Filtro Produktet
Brand
Cmimi

L  –  L

  • ‎L900
  • ‎L2900
Shitesi
Transport Falas