Brumatrice - Makinë Grirese Mishi - Blender - Lexical 1805 Me këtë motor të fuqishëm, brumatricja Lexical 1805 ju mundëson të përgatisni shumë ushqime shpejt dhe pa mundim.Njokohesisht perpunoni brumin, grini mishin dhe perimet ne nje pajisje te...
KushtetE Re ModeliLexical 1805
Grirëse Elektrike Raf Model R.7039 Grirëse elektrike me modelin R.7039 është një pajisje e përshtatshme për ndihmen në gatimin e ushqimeve të ndryshme. Karakteristikat Kryesore: Kapacitet: 2 litra Fuqia: 600W...
KushtetE re MarkaRaf
Nuk ka stok
4,920 L
Nuk ka stok
Na kontaktoni për një çmim
Grirëse Mishi Elektrike Grirëse mishi elektrike ofron një zgjidhje të lehtë dhe efikase për përgatitjen e mishit të grire. Karakteristikat Kryesore: Lehtësisht e përdorshme Modalitete të ndryshme punimi...
KushtetI ri MarkaRaf
Griresë Mishi Lexical 2004 1000W Kjo grirese mishi Lexical 2004 me fuqi 1000W është një mjet i fuqishëm dhe i përshtatshëm për grirjen e mishit me efikasitet. Karakteristikat Kryesore:...
KushtetE Re ModeliLmg-2004R
Ne Stok
Na kontaktoni për një çmim
Grirëse Mishi Elektrike Grirëse mishi elektrike ofron një eksperiencë të lehtë dhe efikase për përgatitjen e mishit të grirë. Karakteristikat Kryesore: Lehtësisht e përdorshme Modalitete të ndryshme punimi...
Filtro Produktet
Brand
Cmimi

L  –  L

  • 0L
  • 23500L
Shitesi
Transport Falas