Vegla Pune Elektrike

Drite Led per Pune 1200 Lumen Rikarikueshme Usb body { font-family: 'Segoe UI', Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif; margin: 0; padding: 0; background-color: #f9f9f9; /* Ngjyra e sfondit të mëparshme */...
Dritë LED për Servisë WorkLight Elektrik LED i Rikarikueshëm USB body { font-family: 'Segoe UI', Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif; margin: 0; padding: 0; background-color: #f9f9f9; color: #333; }...
Ne Stok
7,000 L
Gërshërë Elektrike Gërshërët elektrike janë të përshtatshme për krasitje pemësh. Diametri maksimal i krasitjes është 22mm. Bateria e inkorporuar ka kapacitet 2Ah dhe voltazhi i saj është 7.2V. Peshojnë rreth 720 gramë dhe përdorin fishë karikimi tip C....
KushtetE re MarkaK646469
Kacavide Elektrike me bateri Seti permban: Kaçavidën elektrike. Dy kaçavida preçisioni. Dy kaçavida normale. Një brisk. 10 koka për kaçavidën elektrike.
KushtetE re MarkaLiduo
Pistoletë dadiçekësh dhe vidator me bateri 2 ne 1 Seti mund te perdoret si Pistolete dadicekesh  ose si vidator me bateri per vidhosjen e vidave. Seti është i pajisur me : Pistoletë Dadicekësh. 2 bateri të rikarikueshme 88V. Karikuesin e baterive. Kriket. Zgjatues...
KushtetE re MarkaLiduo
KushtetE re ModeliP958015
Kacavide Elektrike me Bateri Set 28 pjese
KushtetE re MarkaLiduo
Set Kacavide Elektrike me Bateri 48pc
KushtetE re NgjyraPortokalli
Ne Stok
9,900 L
Sharre me Bateri Karakteristika: Ngjyra: Blu Fuqia: 1500 W RPM : 0~4000 Bateria: 19800 mAh, 288 VF Paketa e përfshirë: 1 x Sharrë  2 x Bateri litiumi 4 x Teh sharre 1 x karikues 1 x Manuali i përdorimit 1 x çantë dore
KushtetE re MarkaLiduo
Ne Stok
9,900 L
Troko me Bateri 
KushtetE re MarkaLiduo 88v
Ne Stok
6,900 L
Vidator me Bateri Set Vidator me 2 Bateri Set vidator që përmban dy bateri. Bateritë janë me voltazh 88V. Mban karikim deri në 3 orë pune. Videologu është i pajisur me 25 nivele dhe 3 modalitete të ndryshme. Karikuesi i baterisë është i pajisur me dritë që tregon nivelin e karikimit...
KushtetE re MarkaLiduo
Filtro Produktet
Brand
Cmimi

L  –  L

  • 1000L
  • 10900L
Shitesi
Transport Falas