Ngrohese e Vogel Elektrike Lexical 8020 1200w Përshkrimi Detajuar: Ngrohesa e Vogel Elektrike Lexical 8020 me fuqi 1200W është zgjedhja e përsosur për të siguruar ngrohje të shpejtë dhe efikase në hapësirat e vogla. Pajisur me 3 shufra...
KushtetE Re ModeliLexical 8020
Ngrohese Elektrike Ekonomike Vertikale Jordan Ngrohese elektrike ekonomike vertikale Jordan është një zgjedhje e shkëlqyer për ngrohjen e ambienteve tuaja. Me karakteristika të tilla si nivelet e fuqisë të zgjedhura (400W, 800W, 1200W), ekonomike me konsum të...
KushtetE Re ModeliJordan JR90c
Ngrohese Elektrike Lexical 8004 Kjo ngrohëse elektrike e serisë Lexical 8004 është e pajisur me 4 shufra kuarzi, duke ofruar mundësinë për ngrohje të njëhershme ose të pavarura të shufrave. Termostati i rregullueshëm ju lejon të kontrolloni...
KushtetE Re ModeliLexical 8004
Ngrohese Elektrike Lexical 8023 Përshkrimi Detajuar: Ngrohesa elektrike Lexical 8023 është zgjedhja e duhur për të siguruar ngrohje efikase dhe të këndshme në ambientet tuaja. Mundësia për të ndezur ngrohesën njëkohësisht ose veçmas ju...
KushtetE Re ModeliLexical 8023
Ngrohese Elektrike Qeramike Lexical 360° Ngrohësi elektrik qeramik i markës Lexical është një zgjedhje e shkëlqyer për ngrohjen e ambientit tuaj. Me një dizajn kompakt dhe lehtë për t'u mbajtur, ai përdoret lehtësisht kudo në shtëpi....
Filtro Produktet
Brand
Cmimi

L  –  L

  • 1490L
  • 4990L
Shitesi
Transport Falas