Tostier & Thekese

Nuk ka stok
Na kontaktoni për një çmim
PAJISJE KREPASH HELMUT Model HM-517 Pajisje krepash elektrike Helmut 30cm me termostat për përdorim në shtëpi 1000W E zezë (HM-517) -  Mund të përgatisni shpejt dhe lehtë,krepa petullat, petullat, omëletat,  dhe shumë mëngjese të tjera të preferuara. BERESE KREPASH HELMUT Ky...
Nuk ka stok
Na kontaktoni për një çmim
Nuk ka stok
Na kontaktoni për një çmim
Nuk ka stok
Na kontaktoni për një çmim
Filtro Produktet
Cmimi

L  –  L

  • 0L
  • 3200L
Shitesi
Transport Falas