Aparat Mates Tensioni Elektronik

6933257913004
3,400 L
Nuk ka stok
10 ditë
Shkruaj një vlerësim
Dergesa
Metoda Pageses
Avantazhet
  • — Garanci maximale 
  • — Gjormo porosine 
  • — 15 dite mundesi kthimi 
  • — Metoda te ndryshme pagese 
  • — Super Cmime 

Aparat Tensioni Yuwell:

Matja e Tensionit dhe Rrahjeve të Zemrës:

Përdoret për të matur tensionin e gjakut dhe rrahjet e zemrës. Ky pajisje është e përshtatshme për monitorimin e shëndetit të presionit të gjakut dhe ritmit të zemrës në ambientet e shtëpisë.
Matës Dixhital i Presionit të Gjakut:

Pajisja është një matës dixhital i presionit të gjakut, duke ofruar një lexim të saktë dhe të shpejtë të vlerave të presionit të gjakut.
Ekran Dixhital LCD:

Përmban një ekran dixhital LCD të qartë dhe të lehtë për tu lexuar, duke treguar vlerat e matjes së tensionit të gjakut dhe ritmit të zemrës me një shfaqje të kuptueshme dhe të qartë.
Fryrje Automatike:

Ka një funksion fryrje automatike, që e bën të lehtë për përdorim. Pajisja fillon të matë tensionin e gjakut dhe ritmin e zemrës automatikisht pasi të vendoset në vendin e përshtatshëm.
I Lehtë në Përdorim:

Dizajni i thjeshtë dhe intuitiv e bën këtë aparat të tensionit të lehtë për përdorim. Përdoruesit mund ta përdorin me lehtësi për të kontrolluar presionin e gjakut dhe ritmin e zemrës në mënyrë të përditshme.
Aparati Yuwell për tensionin dhe rrahjet e zemrës ofron një mënyrë të përshtatshme dhe të rehatshme për monitorimin e shëndetit të zemrës dhe sistemit të gjakut nga shtëpia. Me karakteristikat e tij dixhitale, fryrjen automatike dhe ekranin e qartë LCD, ky aparat bëhet një zgjedhje e shkëlqyer për përdoruesit që dëshirojnë të monitorojnë shëndetin e tyre vetë.

Aparat Mates Tensioni Elektronik Yuwell

Aparat Mates Tensioni ElektronikAparat Mates Tensioni


Mates Tensioni Elektronik

Aparat Mates Tensioni Elektronik

Brand
ShikoCmimin Shendeti
Karakteristika te pergjithshme
Kushtet
I ri
Marka
Yuwell
Modeli
YE660D
Lloji
Aparat Tensioni
Find similar

No reviews found

Interesante
  • Bestseller
  • Me te Kerkuarat
Transport i Shpejt

Dorezojm produkte ne te gjithe Shqiperine

15 dite mundesi kthimi

Mos ki frike te blesh,nese produktet nuk jane si ne pershkrim ju tashme mund ti ktheni