BOMA

Elektroshtepiake BOMA - ShikoCmimin
 Vater Gatimi BOMA | VA-105 Vatër gatimi me një pllakë shumë e thjeshtë në përdorim.Avantazhi kryesor që e bën këtë produkt të vacant është fakti që është praktik për ta lëvizur,mund ta merrni me vete në shtëpi pushimi,mund ta nxirrni dhe të gatuani në oborr për të bërë...
Cmimi

L  –  L

  • ‎L1500
  • ‎L1500
Shitesi
Transport Falas