Kompjutera dhe Laptopa

Kompjutera dhe Laptop

Bli Online Kompjuter dhe Laptop 

Ka shumë gjëra për t'u marrë parasysh kur shkoni për një pajisje kompjuterike; ose një kompjuter desktop ose një laptop. Në fakt varet nga nevoja juaj për pajisjen pasi tre gjëra kryesore vijnë në lojë dhe ato përfshijnë: ekranin për një ekran të madh, madhësinë e RAM-it për shpejtësinë optimale dhe memorien për hapësirën për të ruajtur dokumentet dhe projektet që mund të keni në vazhdim . Kompjuteri desktop është pajisja ideale për t'u marrë kur jeni në një stacion pune të palëvizshëm dhe të përhershëm, me desktopin mund të merrni më të mirën që ofron një kompjuter sepse keni një ekran shumë më të madh se laptopi dhe është i pajisur me një CPU i aftë që siguron performancën e pajisjes në mënyrën më të mirë. RAM-i dhe hapësira e memories së një desktopi zakonisht përmirësohen lehtësisht, që do të thotë se në kohën kur hapësira aktuale e memories shterohet, ju mund ta përmirësoni atë dhe puna juaj vazhdon pa asnjë stres. Markat e informatikës që prodhojnë kompjuterë desktop përfshijnë Hp, DELL, Toshiba dhe më shumë. Pajisjet e tjera periferike që do të bënin që operacionet të ecnin pa probleme përfshijnë një printer të gjithanshëm që përfshin një fotokopje, një printer dhe një skaner. Kanë ikur koha kur ju i keni 3 makineritë ndryshe sepse ne në ShikoCmimin e dimë se çfarë është e duhura për ju dhe nuk duam që të kaloni fare stres, prandaj ju bëjmë thirrje që gjithmonë të bëni blerje online me ne.  Kompjuterët dhe çmimet më të mira të laptopëve në Shqiperi