Ndihmë ?Pyetjet më të shpeshta,ShikoCmimin.al është një platform Ecommerce dhe Online Marketplace e cila operon në Shqipëri,ku mund të blesh dhe shesësh online produkte të kategorive të ndryshme.

ShikoCmimin.al është krijuar si nje ide e krijimit të një vendi virtual të specializuar për shitje online i cili ka fokusin kryesor në bashkimin e shitësve dhe blerësve kudo në Shqipëri .

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet :

Orari jonë i punës është :

 • Nga dita e Hënë në të Shtunë ora 08:00-20:00
 • Ditën e Djelë nga ora 08:00-13-00

Ju mund të porosisni online nëpërmjet :

 • Platformës ShikoCmimin.al duke ndjekur hapat Zgjidhni Produktin>Shtoni në Shportë>Arka>Plotëso fushat e të dhenave>Përfundo Porosine
 • Blerje e thjeshtuar me 1-klikim  ( Blerje me hapa të Thjeshtuar ,Plotëson Emer ,Nr Celulari ose Email)
 • Duke ne kontaktuar ne nr cel 0676047860 ose WhatsUp
 • Facebook ose Instagram

Porositë zakonisht vonojn 1-2 ditë pune duke përjashtuar fundjavat dhe festat .


Transporti Standart i ofruar nga ShikoCmimin.al kushton 200 lekë por ndonjëhere produkte të ndryshme kanë specifika të ndryshme si madhesia ose pesha dhe në keto raste transporti varion.

ShikoCmimin.al aktualisht pranon pagesa nëpërmjet :

 • Pagesa në Dorëzim
 • Kartë Krediti / Debiti
 • PayPal
 • Së shpejti do të ofrojm dhe Pagesa me Keste

Sigurisht. ShikoCmimin.al ofron 15 ditë mundësi kthimi për të gjitha blerjet .Për më shumë infromacion na Kontaktoni  ose lexoni Termat dhe Kushtet e Kthimeve nese porosia juaj i përmbush kushtet.Pyetje për Bleresit Ju mund të krijoni një llogari nëpërmejt hapave të mëposhtem :

 • Klikoni ne ikonën e Llogaria Ime > Rregjistrohuni > Plotësoni të dhënat Personale > Rregjistrohuni
 • Mund te rregjistroheni duke përdorur Google ose Facebook
 • Ne fund te faqes klikoni Llogaria Ime Krijo Llogari

Nese keni harruar fjalekalimin mund të përdorni Kam harruar Fjalekaliminmë pas vendosni Email tuaj dhe do të merrni një email ku mund të Rivendosni Fjalekalimin

Ju mund të ktheni nje produkt nëpërmjet llogarisë tuaj Login>Profili>Porositë>Produkti mund të na dërgoni email ne suport@shikocmimin.al ,të na telefononi në numrin 0676047860 ose të na kontaktoni në rrjetet sociale.
Pyetje për Shitësit 


ShikoCmimin.al është një platform Marketplace (Qëndër Tregtare Virtuale) që funksionon dhe operon me palë të treta ( Shites ) ,ku cilido që ka një dyqan fizik ose online mund të aplikoj dhe të shes online nëpërmjet ShikoCmimin.al. Apliko për një llogari shitësi.

Ju mund të aplikoni për një llogari shitësi duke na dërguar një kërkesë.Më pas dikush nga stafi jonë do tju kontaktoj për të ndjekur hapat në vijim.Aplikoni Tani

Ju mund të ndertoni dyqanin tuaj Ecommerce të personalizuar falas  nëpërmjet ShikoCmimin dhe të filloni të listoni produkte dhe të pranoni porosi.Nuk eshte nevoja te jeni ekspert në fushen Ecommerce .Stafi jonë do tju ndihmoj në cdo hap.Për cdo pyetje qe mund të keni jeni te lirë të na kontaktoni.