Swingline

Swingline Albania ShikoCmimin

Swingline :

Swingline është një ndarje e ACCO Brands Corporation që është e specializuar në prodhimin e staplerëve dhe vrimave. Kompania ishte e vendosur më parë në Long Island City, Queens, Nju Jork, Shtetet e Bashkuara, por tani ka selinë me kompaninë e saj mëmë ACCO në Lincolnshire, Illinois.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion