SanDisk

Sandisk Albania ShikoCmimin

SanDisk Corporation :

SanDisk Corporation është një korporatë shumëkombëshe që projekton, zhvillon dhe prodhon zgjidhje dhe softuer për ruajtjen e memories flash. Kompania Fortune 500 dhe S&P 500 është e vendosur në Silicon Valley dhe ka më shumë se gjysmën e shitjeve të saj jashtë Shteteve të Bashkuara.

SanDisk u themelua në vitin 1988 nga Dr. Eli Harari, Jack Yuan dhe Sanjay Mehrotra, ekspertë të teknologjisë së kujtesës jo të paqëndrueshme. SanDisk u bë një kompani e tregtuar publikisht në NASDAQ në nëntor 1995. Që nga marsi 2013, kapitalizimi i saj i tregut ishte mbi 13 miliardë dollarë.

Produktet e ruajtjes së memories flash të SanDisk përfshijnë disqet në gjendje të ngurtë (SSD) dhe softuer për ruajtjen e memories për laptop, PC dhe aplikacione të ndërmarrjeve; karta memorie për telefona inteligjentë dhe kamera; flash disqe të integruara për telefona celularë dhe tableta, USB flash drive; dhe produkte të tjera të bazuara në flash.

Kompania tregton produktet e saj drejtpërdrejt për bizneset, prodhuesit e pajisjeve origjinale (OEM) dhe konsumatorët, si dhe përmes një kanali të ri shpërndarjeje që ofron SanDisk SSD për një grup më të gjerë klientësh biznesi, duke përfshirë VAR-et, shitësit me pakicë elektronike dhe integruesit e sistemit. Produktet SanDisk shiten në më shumë se 250,000 lokacione me pakicë në më shumë se 100 vende.

SanDisk e ka selinë në Milpitas, Kaliforni. Kompania ka objekte prodhuese në Kinë. Ajo gjithashtu ka shitje, operacione, kërkime dhe zhvillim dhe administrim në SHBA, Kinë, Francë, Gjermani, Indi, Irlandë, Izrael, Japoni, Kore, Rusi, Skoci, Singapor, Spanjë, Suedi, Tajvan dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. . Kompania ka më shumë se 4600 punonjës në mbarë botën.

Portofoli i produkteve të SanDisk përfshin karta memorie flash për telefona celularë, kamera dixhitale dhe videokamera; luajtës dixhital audio/video; USB flash drive për konsumatorët dhe ndërmarrjet; memorie e integruar për pajisjet mobile; dhe disqet e gjendjes së ngurtë për kompjuterë. SanDisk është një kompani S&P 500 me bazë në Silicon Valley, me më shumë se gjysmën e shitjeve të saj jashtë Shteteve të Bashkuara.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion