Creative

Creative Albania ShikoCmimin

Creative Technology Ltd.

Creative Technology Ltd. është një kompani teknologjike shumëkombëshe Singapore, me seli në Jurong East, Singapor, me zyra jashtë shtetit në Shangai, Tokio, Dublin dhe Silicon Valley (ku në SHBA njihet si Creative Labs). Aktivitetet kryesore të kompanisë dhe filialeve të saj konsistojnë në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e tabelave të dixhitalizuara të zërit dhe videove, kompjuterëve dhe produkteve të lidhura multimediale dhe argëtuese dixhitale personale. Ajo gjithashtu bashkëpunon me prodhuesit e paneleve kryesore dhe markat e laptopëve për të futur teknologjinë e saj Sound Blaster në produktet e tyre.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion