Compact 2

Produkte Copmact nga ShikoCmimin
Mbajtese Thikash Plastike - ShikoCmimin
Ulje 34%
1
Në gjëndje
L900 L590
Ju kurseni: L310
Mbajtese Thikash Plastike : 1-  Perdorimi : Mund të mbaje deri në 9 thika me madhesi deri ne  23cm në madhësi dhe 8cm në lartësi. 2- Dizajni :   Dizajni unik me dy hapsira , thikat e vogla vendosen në shtresën e sipërme, dhe thikat e medha  vendosen në shtresën e...
BrandCompact 2 ColorWhite
Cmimi

L  –  L

  • ‎L590
  • ‎L590
Shitesi
Transport Falas