Camelback

Camelback Albania ShikoCmimin

CamelBak Products

CamelBak Products, LLC është një kompani e pajisjeve të jashtme me bazë në Petaluma, Kaliforni, e njohur kryesisht për produktet e saj të hidratimit, të tilla si pako hidratimi dhe shishe uji. CamelBak është gjithashtu një furnizues me paketa hidratimi, pajisje mbrojtëse dhe produkte të tjera për ushtrinë amerikane dhe agjencitë e zbatimit të ligjit në mbarë botën. Emri CamelBak vjen nga një lojë mbi mitin se një deve ruan ujë në gungën e saj.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion