Adidas

Adidas Albania ShikoCmimin.al

Adidas AG

Adidas AG  është një korporatë shumëkombëshe gjermane që projekton dhe prodhon veshje sportive dhe aksesorë me bazë në Herzogenaurah, Bavari, Gjermani. Është kompania mbajtëse për Adidas Group, e cila përbëhet nga kompania e veshjeve sportive Reebok, kompania e golfit TaylorMade-Adidas (përfshirë Asworth) dhe Rockport. Përveç këpucëve sportive, Adidas prodhon edhe produkte të tjera si çanta, këmisha, orë, syze dhe mallra të tjera të lidhura me sportin dhe veshjen. Adidas është prodhuesi më i madh i veshjeve sportive në Gjermani dhe Evropë dhe prodhuesi i dytë më i madh i veshjeve sportive në botë.  është një korporatë shumëkombëshe gjermane që projekton dhe prodhon veshje sportive dhe aksesorë me bazë në Herzogenaurah, Bavari, Gjermani. Është kompania mbajtëse për Adidas Group, e cila përbëhet nga kompania e veshjeve sportive Reebok, kompania e golfit TaylorMade-Adidas (përfshirë Asworth) dhe Rockport. Përveç këpucëve sportive, Adidas prodhon edhe produkte të tjera si çanta, këmisha, orë, syze dhe mallra të tjera të lidhura me sportin dhe veshjen. Adidas është prodhuesi më i madh i veshjeve sportive në Gjermani dhe Evropë dhe prodhuesi i dytë më i madh i veshjeve sportive në botë.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion