Wilson Staff

Wilson Staff Albania ShikoCmimin

Wilson Staff :

Wilson Staff është divizioni profesional dhe i avancuar i produkteve të golfit amator i Wilson Sporting Goods. Wilson projekton dhe prodhon një gamë të plotë të pajisjeve, aksesorëve dhe veshjeve të golfit duke përdorur markat Wilson Staff, Wilson, ProStaff, Profile dhe Hope. Linjat e tjera të Wilson konsiderohen përgjithësisht si marka "big box", "vlerë" ose "ekonomike", ndërsa linja Wilson Staff ofron pajisje me cilësi më të lartë të përdorura në të gjitha turnetë e mëdha profesionale të golfit.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion