Wilson Jones

Wilson Jones Albania ShikoCmimin

Wilson Lionel Garton-Jones :

Wilson Lionel Garton-Jones (2 maj 1922 - 5 tetor 2003) ishte një lojtar profesionist i bilardos angleze nga India. Jones, një kampion kombëtar dominues amator për më shumë se një dekadë, fitoi dy herë kampionatin botëror të amatorëve, në 1958 dhe 1964. Atij iu dha çmimi Arjuna në 1962, çmimi Padma Shri në 1965 dhe çmimi Dronacharya në 1996.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion