Warner Bros.

Warner Bros. Entertainment Inc. :

Warner Bros. Entertainment Inc., i njohur gjithashtu si Warner Bros. Pictures dhe Warner Bros. (megjithëse emri u dha herë pas here në formë të plotë si Warner Brothers gjatë viteve të para të kompanisë), është një producent amerikan i filmit, televizionit dhe muzikës. argëtim.

Një nga studiot kryesore të filmit, ajo është një degë e Time Warner, me selinë e saj në Burbank, Kaliforni dhe Nju Jork. Warner Bros. ka disa kompani filiale, duke përfshirë Warner Bros. Studios, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Interactive Entertainment, Warner Bros. Television, Warner Bros. Animation, Warner Home Video, New Line Cinema, TheWB.com dhe DC Entertainment . Warner zotëron gjysmën e The CW Television Networ

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion