TP-Link

Tp-link ShikoCmimin

TP-Link Technologies CO., LTD :

TP-Link Technologies CO., LTD. (Twisted Pair-Link) i themeluar në vitin 1996 në Shenzhen, është një prodhues i produkteve të rrjeteve kompjuterike me bazë në Kinë. Produktet përfshijnë ruterat, ndërprerësin, pajisjet me valë, modemët ADSL dhe përshtatësit e rrjetit për PC. TP-Link është zotëruesi më i madh i aksioneve të tregut të rrjeteve të Zyrave të Vogla dhe Zyrës së Brendshme (SOHO) në Kinë.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion