Tissot

Tissot Albania ShikoCmimin

Tissot :

Tissot është një kompani luksoze zvicerane orash e themeluar në 1853 nga Charles-Félicien Tissot dhe djali i tij Charles-Émile Tissot, të cilët themeluan fabrikën Tissot në qytetin zviceran të Le Locle, në zonën Neuchâtel të maleve Jura.

Tissot nuk duhet të ngatërrohet me Mathey-Tissot, një firmë e veçantë zvicerane e prodhimit të orës e themeluar nga Edmond Mathey-Tissot në 1886


Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion