Sinbo

Elektroshtepiake Sinbo ShikoCmimin
Tenxhere Elektrike Multicooker SINBO  Gjithcka qe ju duhet per nje vakt te shendetshem.Tenxhere elektrike Multicooker Sinbo model Sco-5008 Karakteristika : Marka:Sinbo Modeli:SCO-5008 Rregullimi automatik i presionit Trup prej inoksi Ruan presionin dhe temperaturen...
BrandSinbo KushtetE re
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorGreen
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorBlue
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorBlack
Në gjëndje
L1,300
Xhezve Elektrike Sinbo | SMC-2928 Xhezve elektrike shumë e thjesht në përdorim,mjafton të keni përgatitur masën e kafes suaj dhe me një shtypje të butonit në pak sekonda kafja juaj është gati.E vecanta e zhezves elektrike është shpërndarja e nxehtësisë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë...
BrandSinbo ColorWhite
Cmimi

L  –  L

  • ‎L1300
  • ‎L5900
Shitesi
Transport Falas