Furre Elektrike | Mini Furre | Sonifer SF-4011

Rm SF-4011
Na kontaktoni për një çmim
Në gjëndje
10 ditë
Shkruaj një vlerësim
Dergesa
Metoda Pageses
Avantazhet
 • — Garanci maximale 
 • — Gjormo porosine 
 • — 15 dite mundesi kthimi 
 • — Metoda te ndryshme pagese 
 • — Super Cmime 

Furre Elektrike | Mini Furre | Sonifer SF-9537

Furrë elektrik shumë praktik në përdorim,nuk zë shumë hapsirë dhe është perfekt për kuzhinat e vogla.Falë sistemit gradues të furrit,ju mund të piqni ushqime të ndryshme.

Mini Furra

 • Burimi i energjisë:Elektrike
 • Mënyra e kontrollit:Kontrolli i kohëmatësit mekanik
 • Materiali:Metal
 • Fuqia :1200W
 • Tensioni :220V
 • Emri i markës:Sonifer
 • Lloji i modelit:SF-4011
 • Përmasat:72 x48 x34cm

No reviews found

Interesante
 • Bestseller
 • Me te Kerkuarat
Transport i Shpejt

Dorezojm produkte ne te gjithe Shqiperine

15 dite mundesi kthimi

Mos ki frike te blesh,nese produktet nuk jane si ne pershkrim ju tashme mund ti ktheni