Ore Smart Smartwatch Model E1 Colmi

O229285716
2,400 L
Ne Stok
10 ditë
+
Shkruaj një vlerësim
Dergesa
Metoda Pageses
Avantazhet
 • — Garanci maximale 
 • — Gjormo porosine 
 • — 15 dite mundesi kthimi 
 • — Metoda te ndryshme pagese 
 • — Super Cmime 
BrandAll Brands MarkaCombi

Ore Smart Smartwatch

 • Ekran me prekje, multifunksional.
 • Madhësia e ekranit: 1.4 iPS.
 • Me funksione të ndryshme.
 • Mundëson matjen e hapave, distancës së përshkruar dhe kalorive të djegura.
 • Modalitet biçiklete.
 • Monitoron rrahjet e zemrës.
 • Jep sinjal për njoftimet e ndryshme të telefonit tuaj.
 • Duke filluar që nga zilet e duke përfunduar te njoftimet e aplikacioneve të ndryshme.
 • Ora ka modalitete të ndryshme trajnimi.
 • Ora është kundër uji.
 • Lidhet ndërmjet aplikacionit dhe Bluetoothit me telefonin tuaj.
 • Ora kërkon sistem operimi Android 4.3 dhe më të ri ose iOS 8.0 dhe më të ri.
 • Pesha: 54 gram.
 • Gjatësia: 25 cm.
 • Bateria e rikarikueshme me kapacitet 220mAh.
 • Voltazhi: DC5V. 
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi
 • factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi


◐ Monitoron shumllojshmeri sportesh

Suporton 8 modele sportesh.

◐ Real-time Message Reminders

SMS, WhatsApp, QQ, Facebook, Twitter dhe njoftime të tjera të mesazheve të APP-ve, kujtesë inteligjente vibrimi, shmangni humbjen e ndonjë informacioni të rëndësishëmn.

◐ Call Reminder

◐ 220mAh Bateri

Bateri reale e integruar 220 mA, jetëgjatësi e fortë e baterisë, Koha e gatishmërisë është rreth 15 ditë dhe koha normale e përdorimit është deri në 5-7 ditë.factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi detail pictures

factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi detail pictures

factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi detail pictures

factory Outlets for Mobile Watch Smart - COLMI SKY 5 Plus 1.32 inch Smart Watch 360×360 Pixel HD Screen IP67 Waterproof Smartwatch – Colmi detail picturesBrand
All Brands
Ngjyra
Zeze
Karakteristika te pergjithshme
Kushtet
E re
Marka
Combi
Modeli
Smartwatch E1
Lloji
Ore Smart
Multimedia
Video playback
Jo
Find similar

No reviews found

Interesante
 • Bestseller
 • Me te Kerkuarat
Transport i Shpejt

Dorezojm produkte ne te gjithe Shqiperine

15 dite mundesi kthimi

Mos ki frike te blesh,nese produktet nuk jane si ne pershkrim ju tashme mund ti ktheni