Namco

Namco Albania ShikoCmimin

Namco Ltd.

Namco Ltd.  është një korporatë japoneze më e njohur si një ish zhvillues dhe botues i lojërave video. Pas një bashkimi me Bandai në shtator 2005, asetet e prodhimit të lojërave të dy kompanive u shpërndanë në Namco Bandai Games më 31 mars 2006. Namco u rithemelua për të vazhduar funksionimin e brendshëm të arkadave video dhe parqeve argëtuese. Selia e saj është e vendosur në Ōta, Tokio. Emri në anglisht i kompanisë shpesh shkruhet zyrtarisht si NAMCO.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion