Namco Bandai Games

Namco Bandai Games Albania ShikoCmimin

Namco Bandai Games Inc. 

Namco Bandai Games Inc. (NBGI) është një zhvillues dhe botues i lojërave video arcade, celulare dhe shtëpiake me bazë në Japoni. Është produkt i një bashkimi midis divizioneve të zhvillimit të lojërave video të Bandai dhe Namco. Namco Bandai Games është një degë në pronësi të plotë të Namco Bandai Holdings (NBHD) dhe e specializuar në prodhimin dhe shitjen e video lojërave në shtëpi. Është kompania kryesore e Njësisë Strategjike të Biznesit të Përmbajtjes së Lojërave të Bandai Namco Group (SBU).

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion