Microsoft

Microsoft Albania ShikoCmimin

Microsoft Corporation :

Microsoft Corporation — është një nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare që zhvillon softuerë të pronarit për lloje të ndryshme pajisjesh kompjuterike — kompjuterë personalë, konzola të lojërave video, PDA, telefona celularë, etj. Microsoft zhvilloi sistemin operativ më të popullarizuar—Windows. Divizionet e kompanisë prodhojnë gjithashtu konsolën e lojërave video Xbox, dhe aksesorë për PC (tastierë, maus, etj.). Në vitin 2012 kompania lançoi tabletin e saj - Surface dhe edicionin e saj Surface RT. Microsoft shet produktet e tij më shumë se në 80 vende, softueri u përkthye në më shumë se 45 gjuhë. Selia e Microsoft ndodhet në Redmond, Washington, SHBA. Më 5 qershor 2014 numri i stafit ishte 127104. Në Rusi departamenti i Microsoft u hap në 1992 (në korrik 2004 — «Microsoft Rus LLC»).

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion