LG

Lg Albania ShikoCmimin

LG Corporation :

LG Corporation është një korporatë konglomerate shumëkombëshe e Koresë së Jugut. Është kompania e katërt më e madhe e këtij lloji në Korenë e Jugut, pas Samsung Group, Hyundai Motors Group dhe SK group. Selia e saj është e vendosur në ndërtesën e LG Twin Towers në Yeouido-dong, Yeongdeungpo-gu, Seul. LG prodhon produkte elektronike, kimikate dhe telekomi dhe operon filialet si LG Electronics, Zenith, LG Display, LG Telecom dhe LG Chem në mbi 80 vende.

LG Corporation është një kompani  që operon në mbarë botën përmes më shumë se 30 kompanive në fushën e elektronikës, kimikateve dhe telekomit. Filialet e saj të elektronikës prodhojnë dhe shesin produkte duke filluar nga pajisjet elektronike dhe dixhitale të shtëpisë deri te televizorët dhe telefonat celularë, nga ekranet me kristal të lëngshëm me film të hollë deri te pajisjet e sigurisë dhe gjysmëpërçuesit. Në industrinë kimike, filialet prodhojnë dhe shesin produkte duke përfshirë kozmetikë, tekstile industriale, bateri të ringarkueshme dhe produkte toner, polikarbonate, ilaçe dhe materiale dekorative sipërfaqësore. Produktet e saj të telekomit përfshijnë shërbime telefonike në distanca të gjata dhe ndërkombëtare, shërbime të telekomunikacionit celular dhe me brez të gjerë, si dhe shërbime konsulence dhe telemarketing. LG gjithashtu operon Coca-Cola Korea Bottling Company, menaxhon pasuritë e paluajtshme, ofron këshillime menaxheriale dhe operon me klube sportive profesionale

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion