Lexical

Elektroshtepiake Lexical ShikoCmimin
Fshese me Korent Dore Vertikale Lexical Model 4020 Fshesa me korent dore vertikale Lexical Model 4020 sjell fuqi dhe efikasitet në pastrimin tuaj. Me karakteristika të tilla si motorri me fuqi 120w, aksesoret për pastrim në kembe dhe koka pastrimi për vende...
KushtetE Re ModeliLVC-4020
KushtetE Re Modeli LHC 5632
Ngrohese e Vogel Elektrike Lexical 8020 1200w Përshkrimi Detajuar: Ngrohesa e Vogel Elektrike Lexical 8020 me fuqi 1200W është zgjedhja e përsosur për të siguruar ngrohje të shpejtë dhe efikase në hapësirat e vogla. Pajisur me 3 shufra...
KushtetE Re ModeliLexical 8020
Ngrohese Elektrike Lexical 8004 Kjo ngrohëse elektrike e serisë Lexical 8004 është e pajisur me 4 shufra kuarzi, duke ofruar mundësinë për ngrohje të njëhershme ose të pavarura të shufrave. Termostati i rregullueshëm ju lejon të kontrolloni...
KushtetE Re ModeliLexical 8004
Ngrohese Elektrike Lexical 8023 Përshkrimi Detajuar: Ngrohesa elektrike Lexical 8023 është zgjedhja e duhur për të siguruar ngrohje efikase dhe të këndshme në ambientet tuaja. Mundësia për të ndezur ngrohesën njëkohësisht ose veçmas ju...
KushtetE Re ModeliLexical 8023
Cmimi

L  –  L

  • 1490L
  • 18900L
Shitesi
Transport Falas