GoPro

Gorpo Albania ShikoCmimin

GoPro :

Ne ëndërrojmë. Ne kemi ide pasionante për atë që është e mundur në këtë botë. Pasionet tona na shtyjnë të krijojmë përvoja dhe realitete që zgjerojnë botën tonë dhe frymëzojnë ata përreth nesh.

GoPro i ndihmon njerëzit të kapin dhe ndajnë përvojat më domethënëse të jetës së tyre me të tjerët—për t'i festuar ato së bashku. Ashtu si një ditë në mal me miqtë është më kuptimplotë sesa një e kaluar vetëm, shkëmbimi i përvojave tona kolektive e bën jetën tonë më argëtuese.

Kamerat më të gjithanshme në botë janë ato që ne bëjmë.

Ne bëjmë të mundur që të ndani jetën tuaj përmes fotove dhe videove të pabesueshme.

Kjo është jeta juaj...GoPro.

Nikolas Woodman

Themelues dhe CEO

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion