GARMIN

Garmin Albania ShikoCmimin

Garmin Ltd :

Garmin Ltd., e inkorporuar në Schaffhausen, Zvicër, është kompania mëmë e një grupi kompanish të themeluar në 1989 nga Gary Burrell dhe Min Kao (prandaj emri GarMin), që zhvillon teknologjitë e konsumatorit, aviacionit dhe detit për Sistemin e Pozicionimit Global. Filiali i saj Garmin International, Inc. shërben si seli për kompanitë Garmin Limited dhe ndodhet në Olathe, Kansas në Shtetet e Bashkuara. Filiali më i madh operativ dhe objekti kryesor i prodhimit të Garmin Limited është Garmin (Asia) Corporation, i vendosur në Distriktin Xizhi, Tajvan, një distrikt i qytetit të Taipeit të Ri.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion