Detektor Gazi me Alarm

F892965
3,900 L
Ne Stok
10 ditë
+
Shkruaj një vlerësim
Dergesa
Metoda Pageses
Avantazhet
 • — Garanci maximale 
 • — Gjormo porosine 
 • — 15 dite mundesi kthimi 
 • — Metoda te ndryshme pagese 
 • — Super Cmime 

Detektor Gazi me Alarm:

 1. Sensor me Ndjeshmëri të Lartë:
  • Përdor një sensor me ndjeshmëri të lartë, duke mundësuar zbulimin e hershëm të pranisë së gazeve të ndezshëm dhe eksplozive në ambientet ku është instaluar.
 2. I Përshtatshëm për Përdorim në Ambiente Familjare dhe Komerciale:
  • Dizajnuar për përdorim të përgjithshëm në ambiente familjare dhe komerciale, duke ofruar mbrojtje dhe paralajmërim në rastin e një situata të rrezikshme.
 3. Tregues i Nivelit të Gazit (PPM):
  • Furnizon një tregues të nivelit të gazit në PPM (për milionë), duke ju informuar për nivelet e ndryshme të pranisë së gazit në ambientin tuaj.
 4. Fuqizohet nga Energjia Elektrike ose Bateri të Rikarikueshme:
  • Mund të fuqizohet nga energjia elektrike për përdorim të qëndrueshëm ose me anë të baterive të rikarikueshme për raste emergjente ose kur nuk është e mundur lidhja me rrjetin elektrik.
 5. Mikroproçesor Kontrollues Inteligjent:
  • Përdor një mikroproçesor kontrollues inteligjent për të procesuar informacionin dhe siguruar funksionim të saktë dhe të besueshëm të detektorit.
 6. Funksion Alarmi:
  • Aktivizon një funksion alarmi në rast zbulimi të niveleve të larta të gazeve të ndezshëm ose eksplozive, duke njoftuar ambientin dhe duke mundësuar reagim të shpejtë për të shmangur rreziqet.

Ky detektor gazi me alarm ofron një mjet të sigurt dhe efikas për zbulimin e gazit të ndezshëm dhe eksploziv në ambiente të ndryshme. Me ndjeshmërinë e tij të lartë dhe funksionimin inteligjent, ky detektor ofron një shtesë të rëndësishme për sigurinë në shtëpi ose në ambientet komerciale.

Brand
All Brands
Karakteristika te pergjithshme
Kushtet
I Ri
Ngjyra
Bardhe
Modeli
Gas Detector
Find similar

No reviews found

Interesante
 • Bestseller
 • Me te Kerkuarat
Transport i Shpejt

Dorezojm produkte ne te gjithe Shqiperine

15 dite mundesi kthimi

Mos ki frike te blesh,nese produktet nuk jane si ne pershkrim ju tashme mund ti ktheni