Concord Records

Concord Records Albania ShikoCmimin

Concord Records :

Concord Records është një kompani diskografike e SHBA-së, tani me qendër në Beverly Hills, Kaliforni. Fillimisht i njohur si Concord Jazz, ai u krijua në 1972 si një degë e Festivalit të Xhazit Concord në Concord, Kaliforni, nga themeluesi i festivalit Carl Jefferson, një tregtar lokal automobilash dhe adhurues i xhazit, i cili shiti shitësin e tij Lincoln Mercury për të themeluar "xhazin". Label që nuk mund ta gjej kurrë në dyqane diskografike." Që atëherë, labeli ka arritur njohje ndërkombëtare, si dhe 88 nominime për çmimet Grammy dhe 14 çmime Grammy.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion