Cobra

Cobra Albania ShikoCmimin

Cobra Electronics Corporation

Cobra Electronics Corporation është një projektues kryesor i produkteve të komunikimit celular në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Evropë dhe në mbarë botën. Pas 50 vitesh inovacioni, kompania vazhdon të rritet duke hyrë me guxim në kategori të reja produktesh.

Sot produktet e kompanisë përfshijnë:

Pajisjet e navigimit celular

Radio 

Detektorë me radar/lazer

Radiot e bandës së qytetarëve

Elektronikë detare

Invertorët e fuqisë

Produktet Cobra janë të disponueshme në gati 40,000 vitrina në Amerikën e Veriut dhe në një numër në rritje të shitësve me pakicë në të gjithë botën.

Cobra ka një prani të konsiderueshme në Evropë përmes Performance Products Limited, një filial me bazë në Mbretërinë e Bashkuar me pronësi të plotë me një rrjet të mirë-krijuar tregtarësh masiv dhe shitës me pakicë të specializuar.

Cobra ka selinë në Çikago, Illinois me zyra ndërkombëtare në Dublin, Irlandë dhe Hong Kong.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion