Casio

Casio Albania ShikoCmimin

Casio Computer Co

Casio Computer Co., Ltd.  është një kompani shumëkombëshe e prodhimit të elektronikës me seli në Shibuya, Tokio, Japoni. Produktet e saj përfshijnë kalkulatorë, telefona celularë, kamera, instrumente muzikore dhe orë. Ajo u themelua në vitin 1946 dhe në 1957 lëshoi llogaritësen e parë kompakte tërësisht elektrike në botë.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion