Capcom

CapCom Albania ShikoCmimin

Capcom Co

Capcom Co., Ltd. ose thjesht Capcom, është një zhvillues dhe publikues japonez i videolojërave, i njohur për krijimin e ekskluziviteteve me shumë milionë shitje si Mega Man, Resident Evil, Devil May Cry dhe Street Fighter. Fillimisht e themeluar në 1983, ajo është bërë që atëherë një ndërmarrje ndërkombëtare me degë dhe filiale në Amerikën e Veriut, Evropë dhe Azinë Lindore.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion