Blues Piperi dhe Kripe Elektrike

R559759
1,390 L
Ne Stok
10 ditë
+
Shkruaj një vlerësim
Dergesa
Metoda Pageses
Avantazhet
  • — Garanci maximale 
  • — Gjormo porosine 
  • — 15 dite mundesi kthimi 
  • — Metoda te ndryshme pagese 
  • — Super Cmime 

Bluares Elektrike për Kripë dhe Piper

Lehtësi Përdorimi:

Lehtësi Përdorimi: Bluaresi është i dizajnuar për të qenë lehtë për t'u përdorur, duke bërë më të thjeshtë procesin e bluarjes së kripës dhe piperit.

Fuqizim me Bateri:

Fuqizim me Bateri: Përmban një sistem fuqizimi me bateri. Ndërkohë që është fuqizuar nga 4 bateri të zëvendësueshme, siguron lëvizshmëri dhe përdorim të pavarur nga priza elektrike.

Përdorim Shtëpiak dhe Komercial:

Përdorim Shtëpiak dhe Komercial: Kjo bluares elektrike është e përshtatshme për përdorim në ambientet shtëpiak dhe komercial. Mund të jetë një shtesë e dobishme në kuzhinë për përgatitjen e ushqimit në shtëpi ose në ambiente profesionale të kuzhinave.

Automatizim i Grirjes:

Automatizim i Grirjes: Shtypni butonin dhe bluaresi fillon procesin e grirjes automatikisht. Ky automatizim e bën më të lehtë dhe më efikase përdorimin e bluares për të përzier kripë dhe piper.

Përdorim me një Dorë:

Përdorim me një Dorë: Përfitoni nga dizajni i thjeshtë që lejon përdorimin e bluares me një dorë. Kjo veçori e bën të përshtatshme për situata kur keni nevojë për dorë të lirë për të kryer detyra të tjera në kuzhinë.

Ndërtuar me Material të Qëndrueshëm:

Ndërtuar me Material të Qëndrueshëm: Përdor material rezistent për të siguruar që bluaresi të jetë i qëndrueshëm dhe të rezistojë ndaj përdorimit të përditshëm dhe kushteve të ndryshme në kuzhinë.

Kjo bluares elektrike ofron një zgjidhje moderne dhe efikase për bluarjen e kripës dhe piperit, duke kombinuar lehtësinë e përdorimit me një dizajn të qëndrueshëm dhe funksional.

Brand
All Brands
Karakteristika te pergjithshme
Kushtet
I Ri
Lloji
Mulli Elektrik per kripe piper etj
Tensioni
Bateri 12v
Find similar

No reviews found

Interesante
  • Bestseller
  • Me te Kerkuarat
Transport i Shpejt

Dorezojm produkte ne te gjithe Shqiperine

15 dite mundesi kthimi

Mos ki frike te blesh,nese produktet nuk jane si ne pershkrim ju tashme mund ti ktheni