Arc System Works

Arc System Albania | ShikoCmimin

Arc System Works

Arc System Works është një zhvillues dhe botues i lojërave video me bazë në Yokohama, Japoni. Ajo u themelua nga Minoru Kidooka në vitin 1988. Arc System Works është më i njohur për lojën e tij luftarake arcade 2D, Guilty Gear dhe vazhdimet e saj.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion