Acer

Acer Albania ShikoCmimin

Acer Inc.

Acer Inc. është një korporatë shumëkombëshe tajvaneze harduerike dhe elektronike me seli në Xizhi, New Taipei City, Tajvan. Produktet e Acer përfshijnë kompjuterë desktop dhe laptop me shënjestër të lirë, kompjuterë tabletë, serverë, pajisje ruajtëse, ekrane, telefona inteligjentë dhe pajisje periferike. Ai gjithashtu ofron shërbime të e-biznesit për bizneset, qeveritë dhe konsumatorët. Acer është prodhuesi i katërt më i madh i PC-ve në botë. Në fillim të viteve 2000, Acer zbatoi një model të ri biznesi, duke u zhvendosur nga një prodhues në një projektues, tregtar dhe shpërndarës të produkteve, ndërsa kryente proceset e prodhimit nëpërmjet prodhuesve me kontratë. Përveç biznesit të saj kryesor, Acer zotëron gjithashtu zinxhirin më të madh të shitjes me pakicë të kompjuterave me ekskluzivitet në Taipei, Tajvan.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion