Abbey Road Studios

Abbey Road Studios | ShikoCmimin

Abbey Road Studios 

Abbey Road Studios është një studio regjistrimi e vendosur në 3 Abbey Road, St John's Wood, City of Westminster, Londër, Angli. Ajo u themelua në nëntor 1931 nga kompania Gramophone, një paraardhëse e kompanisë muzikore britanike EMI, pronar i saj aktual. Abbey Road Studios është më i dukshëm si vendi i ngjarjes në vitet 1960 për teknikat inovative të regjistrimit të adoptuara nga The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger dhe të tjerë.

Nuk ka asnjë produkt në këtë seksion